Selectează o Pagină

Despre noi

Compania Sirioorganic

Sirio Organic a luat ființă din ideea de a prețui natura și roadele sale, ințelegând că fiecare sămânță, fiecare floare, fiecare plantă poate ajunge la potențial maxim numai în momentul în care există un echilibru perfect între mediu și ceea ce crește în sol. Cu o vastă experiență în domeniul agriculturii, Sirio Organic pune la dispoziție fermierilor produse unice care combină potențialul microorganismelor cu structura organică a plantelor pentru a le crește productivitatea. Un deosebit rol îl joacă reducerea impactului asupra mediului în procesul de cultivare, de aceea pentru Sirio Organic a fost o prioritate să dea mai departe doar produse prietenoase cu natura, pentru a nu pune în pericol natura.

Misiunea

Inspirația pentru Sirio Organic a fost dragostea față de natură, înțelegerea că doar având grijă de natură vom avea grijă de noi și faptul că prin respect față de mediul înconjurător vom putea trăi armonios și în echilibru și în anii ce vin.
Pentru un viitor durabil, este imperios necesar să fim atenți cum tratăm cel mai de preț bun oferit nouă și anume, natura. Ea este inspirația pentru tot ceea ce întreprindem în fiecare zi în compania noastră și de aceea ideea pe care noi Sirio Organic o transmitem este aceea că natura este un factor primordial în viețile noastre și trebuie sa avem grijă cum o gestionam.
Proiectul Sirio Organic se bazează pe un principiu simplu, dar eficient: să ofere soluții de ultimă generație pentru tratarea, hrănirea și protectia plantelor, având în același timp respect pentru mediul înconjurator.

Obiective

Obiectivul cel mai important al Sirio Organic este sa devină un partener de nădejde atât pentru fermieri, cât și pentru toți cei interesați de protecția și păstrarea în siguranța a mediului, comercializând produse unice prin felul în care sunt create, produse care sunt rezultatul sintezei dintre microorganisme probiotice din sol și matrici organice naturale, alături de alte materiale naturale. Astăzi, agricultura modernă poate fi sigură ca Sirio Organic îi poate oferi o garanție de calitate, dar și de siguranța a mediului.

Gradină de legume

Sirio Organic oferă o gamă completă de produse, de la biostimulatori microbiologici și inoculare cu ciuperci micorizice până la produse de nutritie, continuand cu cu fertirigare, protectie foliara si imbogatire cu micro si macro-elemente a culturilor.

Agricultură

Bioprotectorii comercializați de Sirio Organic se caracterizează printr-un consorțiu de microorganisme favorizante de creștere, cu acțiune probiotică, care prin intrarea în contact cu planta îi maresc potențialul de creștere.

Mediu

Cu responsabilitate pentru mediul nostru în tot ceea ce facem, lucrăm pentru a dezvolta și comercializa ingrediente și produse care sunt versatile, sigure și benefice pentru viitorul agriculturii, societății și planetei noastre.

Viața sănătoasă începe aici!

Prima paginăContact